ANKARA / SİNCAN - Semiha İsen Ortaokulu

Nis

Okulumuz 8B sınıfı öğrencilerinden ILGIN KAMAROT Ordu'da düzenlenen Halter Türkiye Şampiyonası Yıldız Kızlar Kategorisinde Türkiye 3. olarak göğsümüzü kabartmıştır. Öğrencimizi velimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri rehber öğretmenlerimiz eşliğinde ilçemizde bulunan Şehit Özgür Can İnce MTAL ve Layika Akbilek MTAL'yi ziyaret ederek okullarda bulunan bölümler hakkında bilgiler aldılar. Bizleri evsahibi olarak son derece olumlu karşılayan ve tüm sorularımıza içtenlikle yanıt veren öğretmen ve idarecilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.  Ayrıca gezide aktif rol oynayan okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik servisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sınav takvimine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Öğrencimiz Kübra DEMİRTAŞ "DEPREM VE BİZ" konulu resim yarışmasında ANKARA 1. olarak bizleri gururlandırmıştır. Başta öğrencimiz olmak üzere  öğretmenlerimizi ve ailemizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Anlat Bakalım Etkinliğimiz

Şbt

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonunda  okulumuzun tüm kademelerinde dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri takdim edildi.